Synas här?

Skoltävlingar.se är en stor och omtyckt sajt där pedagoger får tips och idéer på skoltävlingar för barn och ungdomar för alla stadier. Här finns alla pågående och kommande skoltävlingar samlade på ett och samma ställe. Som annonsör här möter du ett stort antal pedagoger som är på jakt efter skoltävlingar som kan öka motivationen och skapa ett mervärde för sina elever. Som annonsör här möter du ett stort antal pedagoger som är på jakt efter skoltävlingar som kan öka motivationen och skapa ett mervärde för sina elever.

Intresset för att annonsera på sidan ökar hela tiden och flera olika alternativ erbjuds för att nå ut så brett som möjligt.

Har ni frågor om ett annat annonsformat eller övriga frågor så tveka inte att kontakta oss här

 

Annonsering

All annonsering läggs ut för minst en månads exponering. Ta kontakt med info@skoltavlingar.se för förslag och offert.

Vi erbjuder följande annonstjänster:

1. Toppslide startsida

Presenteras överst på startsidan 1500 x 1000 px som minsta storlek. Med toppslide annons följer även en kvadratisk banner med grundinformation. Från såväl toppslide som från kvadratisk banner länkas vidare till tävlingssida.

2. Kvadratisk banner startsida samt grundinformation på egen tävlingssida

Startbild i kvadratiskt format som presenteras under toppslide på startsidan. Minsta storlek 1000×1000 px. Här väljs även en kategoritagg som gör er tävling sökbar under aktuell verksamhetstillhörighet. Från denna kvadratiska banner på startsidan länkas till en egen tävlingssida med toppbild på minst 2000 x 1000 px samt en ingresstext som presenterar tävlingen om max 1500 tecken. Från tävlingssidan länkas vidare till er egen kampanjsajt/tävlingssida.

3. Utökad information egen tävlingssida

För att ytterligare lyfta fram er tävling på tävlingssidan finns förutom ovanstående grundinformation möjlighet att addera ytterligare bilder (minsta storlek 800x600px) samt att presentera länk till youtube klipp som presenterar tävlingen.

4. Flermånaderspaket 3, 6 eller 12 månader

Allt fler annonsörer har årligen återkommande skoltävlingar. Av den anledningen vill man kontinuerligt finnas närvarande här på skoltävlingar.se så att alla pedagoger som hela tiden besöker skoltävlingar.se för den senaste informationen ständigt påminns om just den aktuella tävlingen. Vi erbjuder 3 stycken flermånaderspaket om 3, 6 eller 12 månader.

 

check_tumme
Ladda hem checklista för materialinlämning till skoltävlingar.se (pdf)

 

Andra annonsprodukter

 

Riktade utskick

I skoltävlingars stora register med unika adresser kan vi göra riktade utskick inför och under skoltävlingar och skolaktiviteter. Vår stora erfarenhet vet när och hur du ska kommunicera med skolan och få optimal effekt med dina utskick. Vi hjälper dig med att ta fram utskick och utskicksplan. Allt ifrån att göra ett isolerat utskick till att göra en serie av olika utskick till olika nivåer inom det svenska skolväsendet.

Medlemsbrev

Genom medlemsbrev som skickas ut 4 ggr per år har vi en levande och kontinuerlig kontakt med våra medlemmar. Med en textannons eller klickbar banner i medlemsbrevet får du en direkt koppling till din information på skoltävlingar.se och er kampanjsajt/tävlingssida.

Välja rätt alternativ och redaktionell hjälp

Önskar du mer information om hur de olika alternativen för annonsering fungerar?
Då är du välkommen att kontakta annonsförsäljningen via e-post.