Kartongmatchen

Närmare 245 000 barn och elever i Sverige och Finland har hittills deltagit i tävlingen. De senaste åren har återvinningen av dryckeskartong i Sverige ökat, så idag återvinns lite drygt en tredjedel. Med roliga aktiviteter och mängder av duktiga deltagare är vi övertygade om att det kan öka ännu mer. Kartongmatchen är en pedagogisk och inspirerande plattform med material, filmer och övningar om miljö, hållbarhet och återvinning. Välkommen till Kartongmatchen 2020/2021!

kartongen_loggor

Det är Tetra Pak tillsammans med Världsnaturfonden WWF som står som avsändare för denna lyckade och populära aktivitet.

Kartongmatchen är en skoltävling som består av fyra moment, en introuppgift och tre ”matcher”.  Anmälan till Kartongmatchen 2020/2021 är öppen för förskolan, fritidshem samt årskurs F-6.
Alla avdelningar och klasser som slutför de fyra momenten är med i utlottningen av fina priser från Tetra Pak och Världsnaturfonden WWF!

Vi erbjuder även snabbhetspriser tillsammans med våra kunder. Skicka in era uppgifter i matcherna innan ett specifikt datum och var med och tävla om ytterligare priser från Skånemejerier, Arla och Norrmejerier. Deltagandet i snabbhetspriserna är helt frivilligt och man kan delta i en, två, alla eller ingen.

Kartongmatchen är även en pedagogisk och inspirerande plattform med material, filmer och övningar om miljö, hållbarhet och återvinning, som går lika bra att använda utom tävlan. Besök sajten och låt er inspireras!

Gå in på www.kartongmatchen.se
Där kan du både anmäla dig till tävlingen och till nyhetsbrev så du kontinuerligt få ta del av allt nytt som är på gång.